ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ COCCOLINO CARE COLOR 28 БРОЯ

10.00 лв.

Течен прах Coccolino е предназначен за цветнои пране. Осигуряват цялостно почистване, грижа за дрехите ви и предпазва тъканите. С уникалната си технология Care Serum прониква дълбоко във влакната на прането, укрепва структурата им и запазва еластичността им. Справя се и с най-упоритите петна и мръсотия, като същевременно запазва цветовете на дрехите много по-дълго. Спомага за премахването на влъканца от дрехите, а също така предпазват от образуването им. С дълготраен аромат на парфюм. Улеснява гладенето и намалява степента на намачкване на прането.

Бутилката е 100% рециклируема като е направена от 50% рециклирана пластмаса. Опаковка за 28 пранета.

Предназначен за пазара в Полша.

Coccolino

Описание

COCCOLINO ще се погрижи за вашите дрехи в дългосрочен план. Този прах е предназначен за пране на цветни и тъмни дрехи. Нежен е към дрехите и кожата ви. Ще направи прането ви меко на допир и ще остави неповторимо усещане за свежест при носене. Запазва интензивни и живи цветове. С дълготраен аромат. ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ COCCOLINO CARE COLOR 28 БРОЯ

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: КАПСУЛИ ЗА ПРАНЕ COCCOLINO CARE 3IN1 COLOR 18 БРОЯ

Препаратът се изсипва преди стартирането на прането. Количеството се определя от големината на прането и вида материя на дрехите – прочетете упътването. Не е подходящ за вълна, коприна и предварително пране. Съхранявайте на хладно и сухо място. ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ COCCOLINO CARE COLOR 28 БРОЯ

Препоръчителната доза e за прясна и средна вода с леки или нормални замърсявания, независимо от температурата на водата. Само за райони с твърда вода и упорити и стари замърсявания, препоръчваме двойна доза.

ВНИМАНИЕ:

Вреден за водните организми, с дългосрочен ефект. Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок. Може да предизвика алергична реакция. Причинява сериозно дразнене на очите и на кожата. Вредно за водните организми с дълготраен ефект. Ако попадне в очите: Измийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет. Ако попадне на кожата: Измийте обилно с вода. При поглъщане: Потърсете център за отравяне / лекар, ако не се чувствате добре. Ако се нуждаете от медицински съвет, имайте в наличност опаковката или етикета на продукта.

СЪСТАВ: 5-15% анионни повърхностноактивни вещества, <5% ензими, нейонни повърхностноактивни вещества, парфюм, поликарбоксилати, сапун, бутилфенил метилпропионал, цитронелол, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон, октилизотиазолинон.

Допълнителна информация

Тегло 1.300 кг

Brand

COCCOLINO

Coccolino

1 отзив за ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ COCCOLINO CARE COLOR 28 БРОЯ

  1. Ренмаркет

    Ренмаркет

    #everyone

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!