ПРЕПАРАТ ЗА ПЕТНА VANISH OXI ACTION COLOR 500 ml

6.10 лв.

Препарат за отстраняване на упорити петна за цветно пране. Дори и при пране на 40 градуса, антибактериалният препарат премахва петната също толкова ефективно. Благодарение на формулата с активен кислород Extra Hygiene, Vanish убива 99,9% от бактериите по дрехите, след накисване за около един час. Неутрализира неприятните миризми.

Следвайте инструкциите за пране, отбелязани на етикета на дрехата и добавете 1 мерителна чашка към прането. Безопасен към цветовете и тъкани за ежедневна употреба.

vanish logo

Описание

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Винаги следвайте инструкциите за пране. Безопасен за цветни и бели дрехи, когато се използва в съответствие с инструкциите на производителя. Проверете за устойчивост на цветовете, като тествате продукта на незабележима или скрита област на тъканта. Не търкайте шоколадовите петна. Не използвайте върху вълна, коприна или кожа. Да не се използва върху готови или покрити повърхности – например дърво, метали и др. Да не се използва върху дрехите, препоръчвани само за химическо чистене. ПРЕПАРАТ ЗА ПЕТНА VANISH OXI ACTION COLOR 500 ml

1. Предварителна обработка при петна: Нанесете малко количество Vanish директно върху петното на дрехата и разтъркайте. (За ваша безопастност използвайте ръкавици). Оставете съдържанието да подейства максимум 5 минути за цветни и 10 минути за бели и дрехи. След като нанесете Vanish върху петното, не позволявайте петното да изсъхне и не излагайте на директна слънчева светлина. След като използвате Vanish, обилно изплакнете във вода. За най-добри резултати може да се наложи да повторите част от процеса.

2. За накисване: Направете разтвор от 60 мл. Vanish към 4 л. вода, в леген със студена или топла вода. След това оставете дрехите да се накиснат. За бели дрехи максимум 1 час и 6 часа при цветните дрехи.

3. Добавете 100 мл при изпиране, в отделението за перилен препарат на вашата перална машина, за дезинфекция на дрехите и/или за да се подсигурите, че петното или петната ще бъдат на 100% премахнати.

ВНИМАНИЕ:

Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок. Съдържа Isoeugenol. Може да предизвика алергична реакция. Причинява сериозно дразнене на очите и на кожата. Вредно за водните организми с дълготраен ефект. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Измийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет. Ако попадне на кожата: Измийте обилно с вода. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Потърсете център за отравяне / лекар, ако не се чувствате добре. Ако се нуждаете от медицински съвет, имайте в наличност опаковката или етикета на продукта. ПРЕПАРАТ ЗА ПЕТНА VANISH OXI ACTION COLOR 500 ml

Допълнителна информация

Тегло 0.500 кг

Brand

VANISH

VANISH

Петната са раздразнение, с което всички можем да се сблъскаме, които се случват всеки ден на дрехи и килими в хиляди домове. Като британски експерт по отстраняването на петна, Vanish произвежда продукти за премахване на петна, които отстраняват почти всички възможни петна; от ежедневни пресни до редки или стари изсушени в петна.

Дрехи се изхвърлят всеки ден, някои от тях просто заради петна.

Ваниш е тук, за да повиши осведомеността по този въпрос, така че каним всички да помислят два пъти, преди да изхвърлят дрехите си и да ги обичат по-дълго. Защото ако всички държим дрехите си само за 9 месеца по-дълго, бихме могли да намалим депото с над 200 тона.
vanish logo

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!