ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ PERSIL ACTIVE GEL 44 ПРАНЕТА

18.80 лв.

Течен прах, предназначен за бяло пране, дори и в студена вода. Активният гел Persil със свежестта на силана и с TIEFEN-REIN PLUS TECHNOLOGIE премахва дори най-упоритите петна. Той прониква дълбоко във влакното, премахва най-малките петна и осигурява чистота и свежест. Разтваря се бързо без да ставя остатъци по дрехите. При упорити замърсявания нанесете директно върху петното. За машинно пране поставете доза от препарата в мерителната капачка в зависимост от твърдостта на водата и степента на замърсяване на дрехите. Изпира дори и при ниски градуси 20/40/60.

Описание

Правилното дозиране на препарата е гаранция за качествено изпиране. Повече препарат не означава по-добро изпиране, а по-малко от необходимото не гарантира добър резултат. Винаги следвайте инструкцията на етикета, като се съобразите със степента на замърсеност на дрехите, капацитета на пералната машина, твърдоста на водата и вида на перилният препарат. Persil Deep Clean съдържа 92% биоразградими съставки* и има рециклируема опаковка.  ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ PERSIL ACTIVE GEL 44 ПРАНЕТА

ПРЕПОРЪКИ ЗА ДОЗИРАНЕ: persil 

Дозировка при 20-95 ° C и 6-8 кг пране: ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ PERSIL ACTIVE GEL 44 ПРАНЕТА
– Мека / средна твърдост на водата: за нормално замърсяване 75ml, за силно замърсяване 100ml
– Твърдост на твърда / много твърда вода: за нормално замърсяване 100ml, за силно замърсяване 150ml

доза при 20 -95 ° C и 4-5 кг пране:
– твърдост на водата мека / средна: при нормално замърсяване 50 мл, при силно замърсяване 75 мл
– твърдост на водата твърда / много твърда: при нормално замърсяване 75 мл, при силно замърсяване 100 мл

Ръчно пране: разтворете 25 ml препарат в 10L вода.

20 ° до 40 ° C: вискоза и синтетични влакна.
60 ° C: цветно пране и пране за лесно поддържане, като памук, цветно пране, синтетични влакна и смесени тъкани.
95 ° C: бели от памук, лен и пране в истински цвят.
Не използвайте върху вълна и коприна. Спазвайте инструкциите за грижа в текстила. Не поставяйте дозатора в сушилнята!

СЪСТАВ: 5-15% anionic surfactants, <5% nonionic surfactants, phosphonates, soap; Perfume (Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol), Enzymes, Optical Brighteners, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

ВНИМАНИЕ: Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок. Съдържа Isoeugenol. Може да предизвика алергична реакция. Причинява сериозно дразнене на очите и на кожата. Вредно за водните организми с дълготраен ефект. АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Измийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет. Ако попадне на кожата: Измийте обилно с вода. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Потърсете център за отравяне / лекар, ако не се чувствате добре. Ако се нуждаете от медицински съвет, имайте в наличност опаковката или етикета на продукта.

Допълнителна информация

Тегло 2.200 кг

Brand

PERSIL

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!