ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FINISH ULTIMATE ALL IN ONE 40 броя

18.60 лв.

Формулата All in One Ultimate е включена в най-новия продукт на Finish, който се справя най-бързо, най-ефикасно и разбира се в дълбочина за почистване на съдовете.
Капсулата се разтваря бързо в съдомиялната машина и има завидни резултати дори и при ниски температури.
Благодарение на новата формула Finish All in One Ultimate почиства, обезмаслява и осигурява блясък! Технологията Activblu с частици, засилва действието на почистващата формула Finish Ultimate. Новата капсула предлага отлични резултати при почистване на съдове с втвърдени остатъци от храна.
All in One Ultimate съчетава праха с частици, които действат за предварително накисване и за разтваряне и отстраняване на втвърдени остатъци от храна, с изключително мощен гел за разтваряне на мазнини – премахва и най-трудните замърсявания, и съставката Powerball за съдове, перфектен блясък!

Опаковката, в която стоят капсулите е с възможност за повторно затваряне и рециклиране.

Предназначени за Немския пазар.

Описание

Комбинирани капсули, които съдържат прах, течен Powerball и силен гел за съдове. За чисти и блестящи судове, дори и при ниски температури. Quantum Ultimate съчетава праха с частици, които действат за предварително накисване и за разтваряне и отстраняване на втвърдени остатъци от храна, с изключително мощен гел за разтваряне на мазнини – премахва и най-трудните замърсявания, и съставката Powerball за съдове, перфектен блясък! ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FINISH ULTIMATE ALL IN ONE 40 броя

ИНСТРУКЦИИ НА УПОТРЕБА:

Винаги взимайте от капсулите само със сухи ръце и не забравяйте да затворите кутията след употреба. Не разкъсвайте и не премахвайте опаковката на Finish капсулата, тя е с биоразградимо покритие, 100% разтворима във вода и 100% рециклируема. Лесна за използване – поставете я цяла в специалното отделение на съдомиялната машина и тя ще се разтвори напълно във водата. Не е препоръчително да поставяте капсулата в чекмеджето/отделението за прибори. Когато водата е с ниска, средна или твърда до 26°, тогава е ефективна функцията сол. Ако водата е по-твърда, е добре да добавите специалната сол на Finish. За да защитите качеството на таблетите Quantum Ultimate, винаги затваряйте отново опаковката след употреба и я съхранявайте далеч от топлина и влага. За най-добри резултати при сушене се препоръчва разтвор за финално изплакване.

СЪСТАВ: 15 – <30% нейонни повърхностно активни вещества, 5 – <15% избелващи агенти на основата на кислород, 5 – <15% поликарбоксилати, 5 – <15% фосфонати. Съдържа ензими (субтилизин, амилаза), парфюм (лимонен).

ВНИМАНИЕ: Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не разкъсвайте и не режете капсулата. Не е за ядене. При поглъщане на продукта потърсете лекарска помощ. Не използвайте след изтичане на крайния срок. Може да предизвика алергична реакция. Причинява сериозно дразнене на очите и на кожата. Вредно за водните организми с дълготраен ефект. Ако по някаква причина попадне в очите: Измийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет. Ако попадне на кожата: Измийте обилно с вода. При поглъщане: Потърсете център за отравяне / лекар, ако не се чувствате добре. Ако се нуждаете от медицински съвет, имайте в наличност опаковката или етикета на продукта. ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FINISH ULTIMATE ALL IN ONE 40 броя

Допълнителна информация

Тегло 0.450 кг

Brand

FINISH

Finish напълно почиства всеки остатък от храна

Никой не обича да мие чинии. Ето защо през 1953 г. измислихме категорията за миене на съдове, съвместно с производителите на съдомиялни машини.

Ние сме обсебени от това, да облекчим живота ви, така че непрекъснато правим иновации, за да ви гарантираме, че получавате най-добрите резултати за миене на съдове всеки път.

Ние имаме най-добрите продукти за миене на съдове за всички ваши нужди. Нашите почистващи препарати с Powerball позволяват на съдомиялната машина да почисти внимателно чиниите ви във всяко измиване.

Нашите важни цели са: препаратът да почисти добре съдовете ви и да почисти и поддържа вашата миялна машина и да помогнем на хората да живеят по-здравословен живот също. Но здравето днес е повече от отсъствие на болест - да си здрав също означава да си здрав и щастлив. Това означава, че трябва последователно да се стремим да бъдем най-добрите.

В социално, екологично и финансово отношение ние действаме отговорно на всички наши пазари. Нашите споделени ценности обединяват всеки един от нас и ни обединяват с истинско чувство за гордост, така че предоставяме по-добри продукти и устойчиви резултати, като същевременно правим положително социално и екологично въздействие.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!