ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FAIRY PLATINUM ALL IN ONE LEMON 62 БРОЯ

25.30 лв.

Таблетки за съдомиялна машина Fairy Platinum – най-добрият продукт на FAIRY за силно замърсени съдове, комбиниращи течност и прах в една мощтна капсула. с аромат на лимон. Таблетките се разтварят много бързо и почистват още с първото измиване, като отстраняват мазните натрупвания вътрешността и филтъра на миялната машина.

Fairy Platinum осигуряват невероятна чистота на съдовете (10 функции): • Мощно почистващо действие • Притежават течен компонент, разтварящ мазнините • Отстраняват упоритите петна • Притежават функция „блясък” • Лесно и бързо се разтворят • Не се разопаковат • Защитават сребърните прибори • Предотвратяват натрупването на котлен камък • Притежават функция „сол” • Притежават изплакваща функция • ПЛЮС Почистват мазнините от миялната машина • ПЛЮС Почистващо действие дори при използване на измиващи програми с кратки цикли.

Произведен за Италия.

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

FAIRY

Описание

Таблетки за съдомиялна. Съдържат сол, гланц и мощен обезмаслител. С Fairy ще имате блестящо чисти съдове. Почиства и мазнините от вашата съдомиялна машина и оставя свеж ароматна лимон. Предотвратява образуването на котлен камък. Без необходимост от допълнително сол. Без необходимост от допълнителен гланц. Отличен резултат и при кратък цикъл на измиване. ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FAIRY PLATINUM ALL IN ONE LEMON 62 БРОЯ

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Поставете 1 капсула  Fairy  в чекмеджето и веднага затворете. Работете само със сухи ръце. Не разопаковайте и не пробивайте капсулата. Да не се използва при фин кристал, както и ръчно изрисувани порцеланови предмети. Ако не се побере в мястото, предназначено за целта, нека се сложи в кошницата за приборите и да се избере програма без предварително измиване. Когато водата е по-твърда от 26°E, използвайте сол.

СЪДЪРЖА: 5-15% Non-Ionic Surfactants, Oxygen-Based Bleaching Agents, <5% Phosphonates, Polycarboxylates, Enzymes, Perfumes, Citronellol, Limonene, Linalool ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА FAIRY PLATINUM ALL IN ONE LEMON 62 БРОЯ

ВНИМАНИЕ: ОПАСНО. (H318) Предизвиква сериозно увреждане на очите. (P102) Да се съхранява извън обсега на деца. (P262) Да се избягва контакт с очите, кожата или облеклото. (P280) Използвайте предпазни очила/предпазна маска за лице. (P305+P351+P338+P310) ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. (P301+312) ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар при неразположение. (P101) При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта. Да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок.

Допълнителна информация

Тегло 1.000 кг

Brand

FAIRY

Fairy е марка за миене на съдове, произведени от Procter & Gamble в западната им фабрика Thurrock (The London Plant), в Англия , лансирана през 1950 г. Fairy е традиционно зелена.

От 2015 г. Fairy се продава в повечето части на Европа, въпреки че регионалните имена се различават.

Марката Fairy се е разширила още повече от продуктите, базирани на сапун, и сега се използва и за автоматични миални за миене на съдове; най-новото е "Fairy Activebursts". Това са торбички с прах и специално формулирана миеща течност, които са специално предназначени за домакински съдомиялни машини. Има и други варианти, спрей за почистване на тенджери и тигани и други.

FAIRY

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!