АРОМАТИЗАТОР-ЗА-ТОАЛЕТНА-AMBI-PUR-5IN1-LAVENDER&ROSEMARY-6-БРОЯ

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 LAVENDER&ROSEMARY КОМПЛЕКТ 6 БРОЯ

17.00 лв.

6 БРОЯ КОШНИЧКИ В КАШОН НА ПРОМО ЦЕНА!

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 LAVENDER&ROSEMARY КОМПЛЕКТ осигурява цялостна грижа за вашата тоалетна. Предотвратява образуването на варовик, създава богата свежа пяна, гарантира чиста повърхност на тоалетната купа с видим блясък и не на последно място, оставя хигиенична чистота и дълготраен свеж аромат всеки път, когато се измива. Дезинфекцира и премахва бактериите.

* Предотвратяване на варовика
* Дълготрайна свежест
* Блясък
* Хигиена
* Свеж аромат
* Дезинфекцира и премахва бактериите

Сравни
Ambi_Pur_Logo1

Описание

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 LAVENDER&ROSEMARY КОМПЛЕКТ – Бързо премахва специфичните миризми. Хигиенизира, ароматизира и действа срещу котлен камък. Освежаващо, дезодориращо, анти-варовиково, блестящо и почистващо действие при всяко изплакване. AMBI PUR

* Предотвратяване на варовика
* Дълготрайна свежест
* Блясък
* Хигиена
* Свеж аромат
* Дезинфекцира и премахва бактериите

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
1. Натиснете контейнера за течност в пластмасовия държач. Не отстранявайте капачката, тя се отваря автоматично. 2. За най-добри резултати Закачете куба на ръба на тоалетната чиния, като се уверите, че е във водния диапазон. 3. Ако контейнерът е празен, извадете го от държача и го сменете с нова сменяема касета. За най-добри резултати, сменете държача след изчерпване на 4 резервни касети. След като използвате продукта, изхвърлете остатъка в кошницата. Измийте ръцете си след употреба.

СЪСТАВ: 5-15% anionowe środki powierzchniowo czynne, <5% fosfoniany, kompozycja zapachowa, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Dimethylol glycol, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

ВНИМАНИЕПредупреждение за опасност от замърсяване. Причинява сериозно увреждане на очите. Дразни кожата. Токсичен за водни организми, с дългосрочни ефекти. Може да предизвика алергична реакция. Не използвайте заедно с други продукти. Той може да отделя опасни газове (хлор). Да се ​​пази от деца. Избягвайте изпускане в околната среда. Използвайте предпазни очила / лицев щит. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: Измийте обилно с вода. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Изплакнете предпазливо с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако те са монтирани и ако могат лесно да бъдат отстранени. Продължете да промивате. Незабавно се обадете на ТОКСИКОЛОГИЧЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР / лекар. В случай на кожно дразнене: Потърсете медицинска помощ / лечение.

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 LAVENDER&ROSEMARY КОМПЛЕКТ

Brand

AMBI PUR

Искаш ли да знаеш защо мислим, че AMBI PUR FEBREZZE е нещо голямо? Докато други освежители за въздух маскират миризми, новият AMBI PUR FEBREZZE е създаден, чрез технологията на OdorClear - най-добрата формула за елиминиране на миризмата от 18 години.

За да ухаете тези миризми, вашият нос и мозък се обединяват. Вашият нос се справя с миризмата и мозъкът ви получава съобщение, за да го провери. Това означава, че миризмите имат достъп до вашите спомени и впечатления. Както, когато току-що изпечени бисквити ухаят = светкавица към кухнята на баба, ето защо.

Нашата технология OdorClear действа като вакуум за лошите миризми: търси миризми и ги почиства. Кажете „buh-bye“ за миризливи молекули, които се задържат наоколо като изпечени в пещта брюкселски кълнове от миналата нощ.

С други думи, когато става въпрос за лоши миризми започнете да предприемате действия. Вземете си новия AMBI PUR

Ambi_Pur_Logo1

Допълнителна информация

Тегло 0.750 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерските фирми СПИДИ и ЕКОНТ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерските фирми СПИДИ или ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ или ЕКОНТ като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При поръчка на ДРЕБНО над 150 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

При поръчка на ЕДРО над 1500 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ или ЕКОНТ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!