АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 FRESH WATER&MINT КОМПЛЕКТ 6 БРОЯ

17.00 лв.

6 БРОЯ КОШНИЧКИ В КАШОН НА ПРОМО ЦЕНА!

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 FRESH WATER &MINT КОМПЛЕКТ осигурява цялостна грижа за вашата тоалетна. Предотвратява образуването на варовик, създава богата свежа пяна, гарантира чиста повърхност на тоалетната купа с видим блясък и не на последно място, оставя хигиенична чистота и дълготраен свеж аромат всеки път, когато се измива. Дезинфекцира и премахва бактериите.

* Предотвратяване на варовика
* Дълготрайна свежест
* Блясък
* Хигиена
* Свеж аромат
* Дезинфекцира и премахва бактериите

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

Ambi_Pur_Logo1

Описание

АРОМАТИЗАТОР ЗА ТОАЛЕТНА AMBI PUR 5IN1 FRESH WATER&MINT

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Натиснете контейнера за течност в пластмасовия държач. Не отстранявайте капачката, тя се отваря автоматично. 2. За най-добри резултати Закачете куба на ръба на тоалетната чиния, като се уверите, че е във водния диапазон. 3. Ако контейнерът е празен, извадете го от държача и го сменете с нова сменяема касета. За най-добри резултати, сменете държача след изчерпване на 4 резервни касети. След като използвате продукта, изхвърлете остатъка в кошницата. Измийте ръцете си след употреба.

СЪСТАВ: 5-15% Анионни повърхностноактивни вещества, 5% Фосфонати, Метилизотиазолинон, Метилхлороизотиаолинон, Диметилол гликол, Парфюм, Цитрал, Лимонен, Линалол

ВНИМАНИЕПредупреждение за опасност от замърсяване. Причинява сериозно увреждане на очите. Дразни кожата. Токсичен за водни организми, с дългосрочни ефекти. Може да предизвика алергична реакция. Не използвайте заедно с други продукти. Той може да отделя опасни газове (хлор). Да се ​​пази от деца. Избягвайте изпускане в околната среда. Използвайте предпазни очила / лицев щит. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: Измийте обилно с вода. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Изплакнете предпазливо с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако те са монтирани и ако могат лесно да бъдат отстранени. Продължете да промивате. Незабавно се обадете на ТОКСИКОЛОГИЧЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР / лекар. В случай на кожно дразнене: Потърсете медицинска помощ / лечение.

Допълнителна информация

Тегло 0.750 кг

Brand

AMBI PUR

Искаш ли да знаеш защо мислим, че AMBI PUR FEBREZZE е нещо голямо? Докато други освежители за въздух маскират миризми, новият AMBI PUR FEBREZZE е създаден, чрез технологията на OdorClear - най-добрата формула за елиминиране на миризмата от 18 години.

За да ухаете тези миризми, вашият нос и мозък се обединяват. Вашият нос се справя с миризмата и мозъкът ви получава съобщение, за да го провери. Това означава, че миризмите имат достъп до вашите спомени и впечатления. Както, когато току-що изпечени бисквити ухаят = светкавица към кухнята на баба, ето защо.

Нашата технология OdorClear действа като вакуум за лошите миризми: търси миризми и ги почиства. Кажете „buh-bye“ за миризливи молекули, които се задържат наоколо като изпечени в пещта брюкселски кълнове от миналата нощ.

С други думи, когато става въпрос за лоши миризми започнете да предприемате действия. Вземете си новия AMBI PUR

Ambi_Pur_Logo1

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Пазарувай лесно и удобно.
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки.
ЦЕНАТА на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.renmarketbg.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889775650 всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартната тарифа на куриерска фирма СПИДИ.

При поръчка на ЕДРО над 2400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. За Пловдив и района - над 1000 лв

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, на имейл: mail@renmarketbg.com и тел. 0889775650

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Всички други общи условия на renmarketbg.com

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!