SKIP е продукт на Unilever, производители на Persil, OMO и други.

Визията им е да създадът приятелски настроен свят, така че всички деца навсякъде да могат да изживеят всеки ден своята игра без притесненията, че ще се изцапат, защото майките им имат Sнашите перилни препарати.

Независимо дали сте ползвали Omo, Persil, Skip, Breeze, Ala, Surf Excel или Rinso, можете да се доверите на превъзходната технология и безкомпромисното качество. С наша помощ, помогнете на семейството си като премахнете тези трудни петна по дрехите, отново и отново, така че да могат да се наслаждават на преживяванията си без притеснения.

Показване на 2 резултата

 • ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ SKIP ACTIVE CLEAN 85 ПРАНЕТА
  22.00 лв.

  Концентриран течен перилен препарат, за всички видове перални и за ръчно пране, за бели и светли дрехи. Новата Extra Power концентрирана формула отстранява упорити петна от масло, домати, трева, червени плодове, червено вино, шоколад и прави прането бяло и искрящо от чистота, благодарение на системата оптични избелители. Изберете нужната програма за пране в зависимост от Вашата пералня, твърдостта на водата във Вашия регион и указанията върху етикетите на дрехи. Без предпране. Неподходящ за пране на вълнени и копринени дрехи.

  Сравни
 • ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ SKIP ACTIVE CLEAN 60 ПРАНЕТА
  16.00 лв.

  Концентриран универсален течен перилен препарат за всички видове перални и за ръчно пране. Новата Extra Power концентрирана формула отстранява упорити петна от масло, домати, трева, червени плодове, червено вино, шоколад и прави прането бяло и искрящо от чистота, благодарение на системата оптични избелители. Изберете нужната програма за пране в зависимост от Вашата пералня, твърдостта на водата във Вашия регион и указанията върху етикетите на дрехи. Без предпране. Неподходящ за пране на вълнени и копринени дрехи.

  Сравни