Обещанието на Pampers® за безопасност

Безопасността на бебето на първо място. От подбора на материалите до тестването им, всеки ден ние изпълняваме нашето обещание за безопасност в трите етапа на производство, за да гарантираме най-добрите резултати, както и удобството и безопасността на твоето бебе.

Пелените и кърпичките Pampers® са клинично и дерматологично тествани. Целим да сме напълно сигурни, че може да се ползват в пълна безопасност и са съобразени с кожата на бебето.

Показване на 3 резултата

 • PAMPERS S6 ACTIVE BABY DRY 42 БРОЯ
  18.00 лв. BGN

  Готови ли сте за революция по отношение на пелените? Веднага след като детето ви започне да използва PAMPERS S6 ACTIVE BABY DRY, ще забележите, че те се различават от предишните ни пелени. Революционната технология, използвана в тях, помага за равномерното разпределение на влагата в трите абсорбиращи канала и е по-добре да я затворите отвътре, което намалява ефекта на пълна, влажна пелена след цялата нощ. Пелените ще изглеждат толкова удобни и сухи, че ще се чудите къде е отишло съдържанието! Искате Вашето дете да спи спокойно всяка нощ, но влагата може да наруши ценния му сън. Поради тази причина новите пелени PAMPERS S6 ACTIVE BABY DRY имат по-широк абсорбиращ слой, който попива по-бързо влагата. Така Вашето малко съкровище ще бъде сухо до 12 часа.
  Пелените PAMPERS S6 ACTIVE BABY DRY надеждно заключват влагата, за да помогнат кожата на вашето новородено да остане суха и да предпазват от протичане. Освен това, меката като памук материя*, използвана при създаването на PAMPERS S6 ACTIVE BABY DRY, обгръща бебето в комфорт.

  *Мек горен слой, който остава сух – за спокоен сън

  Сравни
 • PAMPERS S3 ACTIVE BABY DRY 68 БРОЯ
  20.00 лв. BGN

  Готови ли сте за революция по отношение на пелените? Веднага след като детето ви започне да използва PAMPERS S3 ACTIVE BABY DRY, ще забележите, че те се различават от предишните ни пелени. Революционната технология, използвана в тях, помага за равномерното разпределение на влагата в трите абсорбиращи канала и е по-добре да я затворите отвътре, което намалява ефекта на пълна, влажна пелена след цялата нощ. Пелените ще изглеждат толкова удобни и сухи, че ще се чудите къде е отишло съдържанието! Искате Вашето дете да спи спокойно всяка нощ, но влагата може да наруши ценния му сън. Поради тази причина новите пелени PAMPERS S3 ACTIVE BABY DRY имат по-широк абсорбиращ слой, който попива по-бързо влагата. Така Вашето малко съкровище ще бъде сухо до 12 часа.
  Пелените PAMPERS S3 ACTIVE BABY DRY надеждно заключват влагата, за да помогнат кожата на вашето новородено да остане суха и да предпазват от протичане. Освен това, меката като памук материя*, използвана при създаването на PAMPERS S3 ACTIVE BABY DRY, обгръща бебето в комфорт.

  *Мек горен слой, който остава сух – за спокоен сън

  Сравни
 • PAMPERS PREMIUM CARE S1 78 БРОЯ
  28.00 лв. BGN

  Готови ли сте за революция по отношение на пелените? Веднага след като детето ви започне да използва PAMPERS PREMIUM CARE, ще забележите, че те се различават от всички останали пелени. Революционната технология, използвана в тях, помага за равномерното разпределение на влагата в трите абсорбиращи канала и е по-добре да я затворите отвътре, което намалява ефекта на пълна, влажна пелена след цялата нощ. Пелените ще изглеждат толкова удобни и сухи, че ще се чудите къде е отишло съдържанието! Искате Вашето дете да спи спокойно всяка нощ, но влагата може да наруши ценния му сън. Поради тази причина новите пелени Pampers имат по-широк абсорбиращ слой, който попива по-бързо влагата. Така Вашето малко съкровище ще бъде сухо до 12 часа.
  Пелените PAMPERS PREMIUM CARE надеждно заключват влагата, за да помогнат кожата на вашето новородено да остане суха и да предпазват от протичане. Освен това, меката като памук материя*, използвана при създаването на Pampers, обгръща бебето в комфорт.
  *Мек горен слой, който остава сух – за спокоен сън

  • Пелените са избор № 1 на болници, медицински сестри и родители
  • 2 x по-меки на допир, наподобяващи одеялото на Pampers®
  • Защита до 12 часа
  • Допълнителни абсорбиращи канали ™ помагат за разпределяне на мокростта
  • Дишаща материя, за да поддържа бебето ви сухо. Издърпва влажността и кашата далеч от бебешката кожа, за да предпази бебето сухо
  • Индикаторът за влажност ви казва кога бебето се нуждае от промяна
  • Защитава нежното коремче на вашето бебе с перфектно контурно прилягане
  • Надежна закопчалка, която помага на памперса да остане на място си, като се огъва с всяко движение на бебето
  • ДЕРМАТОЛОГИЧНО ИЗПИТВАН И ХИПООЛЕРГЕНЕН – За да сте сигурни, че те са нежни към кожата на вашето бебе
  Сравни