HEAD & SHOULDERS

„Нежен към косата, безмилостен към пърхота“ – в над 50-годишната история на Head & Shoulders това е основното мото, което се спазва при разработването на всеки продукт от марката.

С непрекъснати проучвания, екип от специалисти успява да създаде ефективни формули против пърхота, които днес съставят каталогът от шампоани „Head & Shoulders“, познат на милиони потребители по целия свят. Откриването на правилната рецепта обаче е резултат от дългогодишни изследвания.

Тайната, която екипът използва за създаването на формулата „Head & Shoulders“ се крие в уникални частици, които повишават ефективността на Цинк пиритион (ZPT). С тяхна помощ специалистите създават „Актицинк комплекс“ („Actizinc Complex“), присъстващ във всички шампоани „Head & Shoulders“.

„Актицинк“ формулата работи толкова добре, защото доставя активните съставки за борба с пърхота там, където са най-необходими, т.е. действа много ефективно върху гъбичката-причинител на пърхота. Така бързо премахва следите от пърхот, сърбежа и раздразнението по кожата на главата и се превръща в ефективен инструмент за контрол на растежа и разпространението на Malassezia – главният виновник за появата на пърхота.

С непрекъснато проучване през годините екипът установява ефективната технология за лечение на пърхота.

Показване на 8 резултата

 • ШАМПОАН ЗА КОСА TRESEMME VOLUME&BODY 900 ml
  9.90 лв.

  Чудите се как косата ви да стане по обемна? Решението е шампоанът TRESemmé за обем и за тяло. Той е с достатъчно лека формула, за да се използва за ежедневна употреба. Обогатен с колаген и отличителния комплекс за контрол на обема на Tresemme, този шампоан ще предотврати падането на косата. Системата Micellar Technology почиства нежно и ефективно както косата, така и тялото ви. Може да се използва както от жени, така и от мъже. За разкошен обем.

   

  Сравни
 • ШАМПОАН ЗА КОСА TRESEMME LUXURIOUS MOISTURE 900 ml
  9.90 лв.

  Луксозния ШАМПОАН ЗА КОСА TRESEMME LUXURIOUS MOISTURE осигурява оптимизирана хидратация на косата и прониква в дълбочина, там, където косата ви се нуждае най-много. Създаден за ежедневна употреба и обогатен с витамин Е, който помага за възстановяването на жизнеността и прави сухата, увредена коса мека и бляскава. Предназначен е за сухи, увредени и без блясък коси. Може да се използва както от жени, така и от мъже.

  • За суха и увредена коса.
  Сравни
 • ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS MENTOL REFRESH 360 ml
  7.60 лв.

  Haй-cвeжият и cъживявaщ ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS MENTOL REFRESH. Тoвa ce дължи нa дoбaвeният мeнтoл, кoйтo дeйcтвa oбoдpявaщo и cтимулиpa ceтивaтa ви. Ocвeн тoвa мeнтoлът oблeкчaвa възпaлeниeтo и дpaзнeнeтo нa кoжaтa нa глaвaтa, пoдoбpявa кpъвooбpaщeниeтo в кocмeнитe фoликули и зaeднo c дoбaвeният цинк ce бopят c пъpxoтa.

  * Силнo ocвeжaвaщa, чиcтa и cвoбoднa oт пъpxoт кoca
  * Съдъpжa нaтуpaлeн мeнтoл зa oxлaждaщo уceщaнe

  Сравни
 • БАЛСАМ HEAD&SHOULDERS SMOOTH&SILKY 275 ml
  5.80 лв.

  Гладък и копринен балсам, овлажнява дълбоко косата и скалпа, прави я да изглежда блестяща и контролира електрификацията й. Формулата Derma & Pure, вливана с микроелементи, липиди и антиоксиданти, ви дава лесен завършек и контрол на наелектризирането на косата Формулата с балансиран Ph, разработена от експерти, за да се грижи за вашата коса и скалп.  Гладък и копринен балсам за коса Head & Shoulders мигновено прониква в косата и скалпа ви, за да ви даде красива, гладка и лъскава коса. Този балсам е създаден, за да ви осигури красива, хидратирана коса и скалп, с намаляване на пърхота до 100%. Предимства – Поддържа косата красива и до 100% без пърхот; – Формула без нежелани съставки: 0% фосфати, 0% парафин – Head & Shoulders е номер 1 шампоан против пърхот в света за сърбящ скалп, спира пърхота, преди да се появи.

  Сравни
 • ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS CLASSIC CLEAN 2IN1 200 ml
  3.49 лв.

  Специално създаден шампоан с балсам, против пърхот, предназначен за ежедневна употреба, който осигурява нежна грижа за здрава коса и блясък. Специалната почистваща формула подсилва структурата на косата и подобрява устойчивостта й. Шампоана на Head & Shoulders осигурява защита на косата и прави разресването лесно. След употребата на продукта косата ви е заздравена, копринено мека със сияен блясък.

  Сравни
 • ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS SMOOTH&SILKY 200 ml
  3.49 лв.

  Специално създаден шампоан за копринено гладка и блестяща коса, предназначен за ежедневна употреба, който осигурява нежна грижа за здравина и блясък на косата. Специалната формула подсилва структурата на косата и подобрява устойчивостта й. Шампоанът на Head & Shoulders осигурява защита на косата и прави разресването лесно. След употребата на продукта косата ви е заздравена, копринено мека със сияен блясък.

  Сравни
 • ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS MENTOL REFRESH 200 ml
  3.49 лв.

  Haй-cвeжият и cъживявaщ ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS MENTOL REFRESH. Тoвa ce дължи нa дoбaвeният мeнтoл, кoйтo дeйcтвa oбoдpявaщo и cтимулиpa ceтивaтa ви. Ocвeн тoвa мeнтoлът oблeкчaвa възпaлeниeтo и дpaзнeнeтo нa кoжaтa нa глaвaтa, пoдoбpявa кpъвooбpaщeниeтo в кocмeнитe фoликули и зaeднo c дoбaвeният цинк ce бopят c пъpxoтa.

  * Силнo ocвeжaвaщa, чиcтa и cвoбoднa oт пъpxoт кoca
  * Съдъpжa нaтуpaлeн мeнтoл зa oxлaждaщo уceщaнe

  Сравни
 • ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS CITRUS FRESH 200 ml
  3.49 лв.

  Изпълнен с ароматна комбинация от цитрусови есенции на лимон и грейпфрут, ШАМПОАН HEAD&SHOULDERS CITRUS FRESH съчетава действията на шампоан и балсам и измива цялостно и в дълбочина. Особено подходящ за мазна коса, като я прави лека, свежа и до 100% свободна от следи от пърхот. Оставя след себе си дълготрайно свежо ухание.
  * прави мазната коса лека, мека и до 100% свободна от пърхот
  * съчетание от цитрусови есенции за повече свежест

  Сравни