GLADE

Чувствайте се щастлив. Чувствайте се спонтанно. Почувствайте уют. Чувствайте се безгрижно. Чувствайте се ободрен. Както и да искате да се чувствате, ние сме тук, за да донесем тези положителни чувства към живота.

GLADE е производство на Johnson. Семейна фирма, която работи за един по-добър свят. Като семейна фирма, се грижат да направят живота по-чист, по-лесен и по-добър за семействата.

Затова повече от един век разработват и усъвършенстват качествени продукти, които работят, използвайки съставки, на които можете да се доверите.Правят продукти за подобряване на живота.

Показване на 1 резултат

  • АРОМАТИЗАТОР ЗА ВЪЗДУХ GLADE MICROSPRAY EXOTIC BAZAAR
    3.99 лв.

    Glade микроспрей с аромат на роза и шафран, е концентриран аерозолен ароматизатор, чието ухание се разпръсква във въздуха като воал от фини капчици парфюм. Само с едно натискане, той незабавно и ефективно решава проблемите с неприятните миризми в тоалетната, банята, жилищните и не жилищните помещения. Едно натискане е достатъчно, за да образува невидим облак, който се издига и остава във въздуха за дълго време. Въпреки компактния размер на патрона Glade Microspray съдържа толкова много свежест, колкото обикновения аерозол, но е много по-удобен за употреба. Една сменяема бутилка ще осигури до 100 спрейове.

    Сравни