DOMESTOS

Убива всички познати микроби – или в тоалетната, или около тях, или криещите се в мръсотия и варовик.

Микробите обикновено се връщат след като тоалетната се замърсена. Но не и с Domestos! Благодарение на формулата си Domestos белина се придържа към тоалетната чиния по-дълго от всяка друга белина. Внимавайте с микробите!

Марката Domestos беше пусната в Обединеното кралство през 20-те години на миналия век и се продаваше от продавачи на велосипеди от врата до врата. По това време тя е била използвана в дома като решение за избелване на повърхности от памук и домакинство, а на търговците е възложено да правят демонстрации на живо.

През 50-те години Domestos започва да се включва в кампании за здравно образование, за да насърчи ваксинирането срещу полиомиелит. През 60-те години е придобит от Unilever и успешно стартира известният Domestos Thick Bleach, който придобива международна експанзия.

Той измина дълъг път, откакто марката започна като бутилирана белина. Сега гамата включва течна дебела белина, мултифункционален спрей, премахватели на котлен камък, парфюмирани тоалетни чинии и кърпички, което прави Domestos експерт по убийството на микробите.

Доместос също води войната срещу микробите, където хората са най-засегнати. Чрез своята социална мисия, Domestos ще помогне на 25 милиона души да получат по-добър достъп до тоалетна до 2020 г., като си сътрудничат с УНИЦЕФ и социалните предприятия eKutir.

Така че, това е не само марка, която предоставя функционални характеристики, но и марка с цел и реална ангажираност.

Предлага се в 35 страни като Domestos, Domex, Glorix, Vim, Promax и Klinex – унищожаващ микробите по целия свят!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.