COLGATE или Колгейт-Палмолив е американска компания, производител на сапуни, почистващи препарати, паста за зъби, четки за зъби, както и на ветеринарни продукти. Образувана е през 1928 г. след сливането на производителите на сапуни Colgate Company и Palmolive-Peet като Colgate-Palmolive-Peet Company.

Ето какво казват за себе си COLGATE:

Вярваме, че всеки заслужава бъдеще, на което да се усмихва

В Colgate правим продукти, които насърчават здрави усмивки. Не само защото здравата усмивка е важна за цялостното ви здраве, но и защото, когато имате здрава усмивка, всъщност се усмихвате повече – и това е мощно нещо. Усмивките са най -простата форма на оптимизъм, нещо, от което се нуждаем сега повече от всякога. Ето защо ние се борим с оптимизма – ние се ангажираме да създаваме по -здрава планета и работим всеки ден, за да създаваме здрави усмивки за всички.

Ние даваме възможност на всеки да овладее здравето на устната кухина

Всеки има право на ярка, безпроблемна усмивка. Ето защо ние се ангажираме да повишим стандартите за орално здраве навсякъде. Независимо дали става дума за изграждане на здравословни нови навици като деца или за научаване на нещо ново от експертите, ние сме тук, за да дадем тласък на вашето устно здраве.

Улесняване на достъпа до грижи за устната кухина

Ние сме пионери на смели инициативи по целия свят, които дават на хората достъп до информация и ресурси за орално здравеопазване, за да могат да изкажат най -добрите си усмивки.

Показване на 2 резултата