ЗА МАРКАТА AQUAFRESH

AQUAFRESH е една от най-известните марки на продукти и аксесоари за хигиена на устната кухина. Нейното обширно портфолио включва основният и най-важен етап за правилната грижа на зъбите и устната кухина – паста за зъби, четка за зъби и вода за уста.

Благодарение на съвременни практики, научни познания и непрекъснати иновации Aquafresh предлага напълно доказано качество, удобен за потребителя дизайн и разумна цена.

Марка Aquafresh е на пазара от 1973 г. насам. Тя е създадена под крилата на фармацевтичната компания “Beecham Group”, която сега е част от световна група “GlaxoSmithKline”. В първоначалния си вид символизира “двойна защита” – бяла ивица с флуорид за защита на зъбите и синя ивица “aqua” за свеж дъх. Десет години по-късно, формулата се преформулира, за да се превърне в “тройна защита”, добавяйки червена ивица за здрави венци.

Трите ивици – червено, бяло и синьо от 1983 г. са официално регистрирани като запазената търговка марка на “Aquafresh”. Като допълнение на пастите за зъби, скоро след това  са създадени и четки за зъби, води за уста, конци за зъби и други помощни средства за постоянното здраве и естетика на зъбите и цялата устна кухина.

Добрият избор на паста за зъби насърчава правилната употреба на четката за зъби. “Aquafresh” принадлежи към най-традиционните марки за орална хигиена. Съчетава опита и иновациите, най-добрите практики и най-новите открития в областта на ефективната грижа за зъбите.

Показване на единствения резултат