ОСВЕЖЕТЕ ДОМА СИ
Ароматът има силно влияние в живота на всеки - не само че може да помогне да се предизвикат силни спомени, но може да има и способността да повлияе на нашето настроение.

Силата на аромата може да работи както негативно, така и положително: може да бъдете в лошо настроение, ако забележите лоши миризми около дома си, особено ако просто нямате време да извършите основно почистване.

Ако сте ограничени от към време, има няколко прости съвети за почистване, които ще ви помогнат да се насладите на истинско усещане за домашен аромат, а не само маскиране на миризми.
Air Wick® Pure, най-новият мигновен спрей аерозол от Air Wick може да ви помогне да се уверите, че независимо от това в коя стая или кое време на деня можете да помогнете да върнете свежестта във вашия дом. Ето нашите препоръки за аромат:

ИЗПЪЛНЕТЕ ВАШИЯ ДЕН С АРОМАТ НА ЦИТРУС

Orange може да осигури атмосфера, която ще вдъхновява, което прави този цитрусов ароматизиран Air Wick® Pure Energizant идеален за да започнете деня си.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ VANILLA ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВАШИЯ ДОМ

Затоплящият, деликатен аромат на ванилия може да помогне за създаването на успокояваща атмосфера за вашето семейство и гости. Ароматът на ванилия е сладък и е идеален за ободряване на социални пространства като дневни и кухни.

Нека ароматът ви помогне да имате страхотен ден. Използвайте мигновени спрейове Air Wick Pure, за да подобрите атмосферата около вас и да осигурите аромат навсякъде и когато имате нужда от него в дома.

Показване на 1 резултат

  • АРОМАТИЗАТОР ЗА ВЪЗДУХ AIRWICK FRESHMATIC WARM APPLE
    10.90 лв.

    Air Wick® Freshmatic® автоматичен ароматизатор и осигурява редовни и последователни впръсквания на аромат през целия ден, така че можете да сте сигурни, че дома ви ухае страхотно през целия ден. Всяко впръскване е дозирано по един и същи начин, тоест получавате еднаква доза на аромат от началото до края. Всяко зареждане осигурява непрекъснат аромат до 60 дни, при първа степен на впръскване. Настройте го на предпочитаното ниво и се насладете на топъл аромат на печена ябълка, ненадмината свежест, която продължава месеци. Неутрализира лошата миризма. Освен за дома ви, освежителят за въздух е идеален за използване и в хотели, здравни заведения, офис сгради, тоалетни и др.

    Сравни