renmarket ренмаркет

 

 

Основната дейност на фирма РЕНМАРКЕТ ЕООД е паралелна дистрибуция на бързо оборотни стоки за бита на едро. Фирма РЕНМАРКЕТ ЕООД е създадена през 2008 година и от самото начало се стараем да предлагаме на клиентите си качествени перилни и почистващи препарати, козметики и санитарно - хигиенни продукти на конкурентни цени. Поддържаме богат асортимент от артикули на чуждестранни известни производители - перилни препарати, шампоани, гел и пяна за бръснене, самобръсначки, паста за зъби, дезодоранти, почистващи препарати, мокри кърпички и много други.

Удовлетворението на нашите клиенти е главен приоритет. Развитието на фирмата е пряко свързано с развитието на всеки един от Вас. От 2008 година до днес фирмата ни има непрекъснат растеж.
За този период ние придобихме много опит в обслужването на клиентите, а също така в предоставянето на услуги свързани с тази дейност. Ние знаем очакванията и нуждите на нашите клиенти и правим всичко възможно да ги удовлетворим, стараем се да сме в крак с времето.

За извършването на доставки използваме услугите на спедиторски фирми, а при необходимост и собствен транспорт.

Бъдете наши клиенти, а ние ви гарантираме коректност, много добри конкурентни цени и професионализъм.

ЗА ПОРЪЧКИ НА ЕДРО:
на телефони: +359 886 765 650, +359 878 706 806
на e-mail: icara@abv.bg
или чрез формата за запитвания в сайта.