ЗА НАС renmarket ренмаркет

 

ЗА НАС

Основната дейност на фирма РЕНМАРКЕТ ЕООД е паралелна дистрибуция на бързо оборотни стоки за бита на едро и дребно. Фирма РЕНМАРКЕТ ЕООД е създадена през 2008 година и от самото начало се стараем да предлагаме на клиентите си качествени перилни и почистващи препарати, козметики и санитарно - хигиенни продукти, внос и на конкурентни цени. През 2016 г. с  цел подобряването на логистиката и увеличаване на наличното портфолио от продукти, фирмата се установи в собствена складова база в с. Костиево.

Поддържаме богат асортимент от артикули на чуждестранни известни производители - перилни препарати, шампоани, балсами, душ гел и душ пяна за тяло, гел и пяна за бръснене, самобръсначки, паста за зъби, вода за уста, дезодоранти, почистващи препарати, таблетки за съдомиялна, тоалетни блокчета, памперси, мокри кърпички и много други.

Удовлетворението на нашите клиенти е главен приоритет. Развитието на фирмата е пряко свързано с развитието на всеки един от Вас. От 2008 година до днес фирмата ни има непрекъснат растеж.

За този период ние придобихме много опит в обслужването на клиентите, а също така в предоставянето на услуги свързани с тази дейност. Ние знаем очакванията и нуждите на нашите клиенти и правим всичко възможно да ги удовлетворим, стараем се да сме в крак с времето.

За извършването на доставки използваме услугите на спедиторски фирми, а при необходимост и собствен транспорт.

Бъдете наши клиенти, а ние ви гарантираме коректност, много добри конкурентни цени и професионализъм.

ЗА ПОРЪЧКИ НА ЕДРО:
на телефони: +359 886 765 650, +359 878 706 806
на e-mail: icara@abv.bg
или чрез формата за запитвания в сайта.